Wilson Eiendom og LillesandHus har bygget en rekke eneboliger i vårt distrikt.
Dersom du/dere ønsker å besøke et nyoppført LillesandHus og snakke med byggherren om hans eller hennes erfaringer, er det bare å ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer.

Røedsholtet, Drøbak

For Jochem og Marijke De Kort har vi bygget en flott og høyreist "Lillesand" med kjeller. De har selv stått for innvendige arbeider og de trives svært godt både i område og i sitt nye hjem.

"Wilson Eiendom forhandler av LillesandHus, har gjort en utmerket jobb med å bygge vårt hus på Røedsholtet, Drøbak. Vi er meget fornøyd med hele prosessen. Etter valg av boligtypen var det ingen problem å gjennomføre de endringer som vi ønsket oss og vi fikk statusoppdateringer gjennom hele byggeprosessen. Tusen takk Wilson Eiendom"!

Sjølies vei, Nesodden

For Anne-Cathrine Kraby og Geir Thanke på Nesodden bygget vi en modell "Nøtterøy".

Anne kom innom oss i Drøbak med sine ønsker og tanker rundt hvilket hus hun ønsket seg, lenge før tomten var kjøpt! Hustypen ble landet fort, plassering og planløsningene brukte vi god tid på slik at vi var helt sikre på at paret valgte de beste løsningene. I et område med mange punkter å ta hensyn til i reguleringsbestemmelsene gikk søknadsprosessen ganske så greit. Anne og Geir har selv vært delaktige i hele prosessen og  Geir som er snekkerkyndig har blant annet  gjort store deler av 2 etg.selv. De er i følge dem selv svært fornøyde med både byggeprosessen, snekkere og sitt nye hjem.

Skoklefald, Nesodden

Mathias og Yvonne Wilson har bygget en "Arnestad" Spesial på Skoklefald, Nesodden.

Denne flotte boligen, benytter vi også som visningshus og vi tar dere gjerne med hit! Mathias som også er tømrer for Wilson Eiendom, har tatt med seg erfaringer fra tidligere LillesandHus han har bygget, resultatet er flere gode og meget praktiske løsninger. Vil du ser mer av deres byggeprosess kan dere kikke innom bloggen http://www.vibygger.blogspot.no/


Wilson Eiendom AS, Osloveien 191, 1449 Drøbak | post@wilsoneiendom.no | Tel 40 00 58 97