Velkommen til våre nye nettsider

Her vil vi dele nyheter, referanser, informasjon om visningshus, hus for salg, prosjekter vi har på gang og inspirasjon fra tidligere byggprosjekter. Vi er her for deg som har byggeplaner, som jakter på tom, eller som kanskje vil dele av den du har? Wilson Eiendom bygger LillesandHus, grimstad garasjer og Igland garasjer i Follo, Røyken og Hurum.

Ved å klikke på hus og hytter eller garasjer vil du komme videre til LillesandHus og Grimstad garasjer sine nettsider, her vil du finne informasjon om husmodeller og hvilke type garasjer vi bygger. Som et utgangspunkt har LillesandHus utarbeidet 30 forskjellige grunnmodeller. Disse utvikler vi gjerne ytterligere for å tilfredsstille deres ønsker og behov, samtidig som vi bevarer sørlandsstilen husene har. Valg av hustype avhenger av flere sentrale aspekter; hvordan ser tomten ut? ønskes hus med eller uten leilighet? finansieringsmåte og ev. andre særskilte krav til boligen. Det kan være lurt å tenke igjennom dette før man forelsker seg i en bestemt hustype. Vi kan hjelpe deg med prosessen og kommer gjerne med forslag og ider til både planløsninger og til hvordan tomten kan "løses".

Har du spørsmål om husbygging, hytter, salg av tomt, prosjekteringer eller hvilken løsning som er best for deg om du vil dele av din tomt ser vi frem til å høre i fra deg!


Wilson Eiendom AS, Osloveien 191, 1449 Drøbak | post@wilsoneiendom.no | Tel 40 00 58 97